SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINK

A honlapon vásárolt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk, arra a címre melyet rendeléskor megadtál. A szállítási költség 1990,- Ft értéket jelent normál postai utánvétes kézbesítés esetében.

 

A Micropolis Bt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történő, a fuvarozási szerződésen kívül álló harmadik fél által vagy az Ön által vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért. Ha a csomag nem érkezik meg a megadott időn belül, akkor vizsgálat indul a fuvarozó vállalatnál a körülmények tisztázására, ami több napot is igénybe vehet. Ez idő alatt semminemű visszatérítés, illetve visszaküldés nem lehetséges. A csomag kézhezvételekor ajánlatos leellenőrizni, hogy a kiszállított áru pontosan megegyezik-e a megrendelt áruval, ellenkező esetben az átvételi szelvényen kézírásod és aláírásod kíséretében pontosan fel kell tüntetned az eltéréseket.

 

Ha a kézhez vett áru nem egyezne meg a megrendelt termékkel, akkor - az alkalmazott, érvényben lévő garanciákra vonatkozó bárminemű következmény nélkül - azt tanácsoljuk, hogy a lehető leghamarabb levélben is jelezd a 2230 Gyömrő, Malom u. 4. címre vagy e-mailben az sales@latex.hu e-mail címre.

A termék visszaküldését csak akkor fogadjuk el, ha eredeti állapotban, megfelelő csomagolásban és a kiegészítőkkel együtt küldöd vissza.